Egyéni ügyfeleknek > Hírnévvédelem
 
 Mit tartalmaz a Hírnévvédelem szolgáltatás?
Ez az első olyan magyar nyelvű internetes szolgáltatás, mely a világhálón az Önről megjelenő információkat megbízása alapján, hírnevének védelmében felkutatja, összesíti, és e találati listát hozzáférhetővé teszi, illetve egy archívum segítségével ezek változásait is nyomon követi. Ezen kívül lehetősége van a Tisztítás szolgáltatás megrendelésére, melynek keretében egy szakértői csapat fog dolgozni azon, hogy az Ön hírnevét rontó, a találati listában szereplő információkat eltávolítsa.Hírnévvédelem


Mit nyújt Önnek a Hírnévvédelem szolgáltatás?
  • Havi rendszerességű interaktív jelentést, mely dokumentum átfogóan tájékoztatja Önt az online megjelenéséről, hírnevéről, s melynek hatékonysága a hírnévédelem.hu fejlett szoftveres technológiáján és munkatársai hozzáértésén alapul.
  • Személyre szabott tanácsadást, a jelentések vizsgálatát, az Ön személyi tanácsadója segítségével.
  • Egy kategóriák szerint csoportosított találati listát a könnyebb áttekinthetőség érdekében.
  • Hozzáférést a Hírnévvédelem.hu Tisztítás szolgáltatásához.

Tegyen próbára minket!Miért fontos az Ön jó hírneve az interneten?

A válasz egyszerű: valamennyien állandóan információk után kutatunk a világhálón, melyek véleményünket, meggyőződésünket befolyásolják. Talán ebben a pillanatban is éppen beüti valaki az Ön nevét a Google keresőablakába.

  • Statisztikai adatok bizonyítják, hogy a személyügyi vezetőinek 70%-a rendszeresen utánanéz a közösségi portálokon a jelentkezők adatainak.
  • A fejvadász cégek tanácsadóinak 28%-a rendszeresen használja az internetes keresőket az állásajánlatoknak megfelelő munkavállalók után kutatva.


Miért a Hírnévvédelem szolgáltatás a leghatékonyabb eszköz hírnevének védelmére?
A hírnévvédelem.hu szolgáltatása az első olyan átfogó rendszer, mellyel online hírnevét megvédheti illetve alakíthatja egy szakemberekből álló csapat segítségével. Forduljon hozzánk bizalommal!Milyen esetekben tudunk segíteni Önnek?
  • Ha nincs tisztában azzal, hogy az Internetet használó több milliárd ember számára milyen információk és tartalmak érhetők el Önről.
  • Ha az Internetes keresőoldalak találatai olyan weblapokra mutatnak, melyek károsan  befolyásolják az Ön hírnevét.
  • Ha azt szeretné, hogy valamely online tartalom ne legyen könnyen hozzáférhető a netet fürkészők számára (Tisztítás szolgáltatás)

időszak
eredeti ár
kedvezményes ár
1 hónap
1000.- Ft
1000.- Ft
1 negyedév
3000.- Ft
2700.- Ft
1 félév
6000.- Ft
5000.- Ft
1 év
12000.- Ft
8000.- Ft
 
 
Hírnévvédelem
Tudja-e, hogy milyen információk érhetők el Önről az interneten?

Az emberek többsége nem is sejti, hogy milyen weboldalakon szerepel! Segítség-ünkkel mindezt megtudhatja. Mi felkutatjuk a világhálón az Önre vonatkozó szinte összes, mások számára is hozzáférhető adatot.
Gyermekvédelem 
Rossz szándékú felnőttek miatt aggódik?
Találkozott már hasonlóval környezetében?


A Gyermekvédelem szolgáltatás átkutatja az Internet minden szegletét a gyerekei nyomai után. Ha segíteni akar kamasz vagy akár ifjabb gyermekeinek szabályozni, hogy milyen a tartalmak legyenek elérhetők róluk, de nincsenek meg hozzá az eszközei, akkor a Gyermekvédelem a megoldás!
Azonnali hírnévvédelem
Legyen naprakész webes megjelenéseivel kapcsolatban!

A Hírnévvédelem.hu egyedülálló szoftveres megoldása napi rendszerességgel vizsgálja át  az internetet és készít jelentést az Ön számára, hogy mindenkor a legfrissebb adatokkal rendelkezzen a webes megje-lenését illetően.
Adatbiztonság védelem
A magánéletének  biztonsága miatt aggódik?

Adatbiztonság védelem lehetővé teszi, hogy eltávolítsa azokat a nyilvános és ismert adatbázisokból származó személyes infor-mációkat (privát telefonszám, bankszám-laszám, bankkártya száma, igazolványszám, stb.), amik az Interneten elérhetőek Önről.
 
Tisztítás
Hírnevét rontó információk jelentek meg az interneten?

Az egyedülálló Tisztítás szolgáltatás igénybevételével megbízást adhat az Ön személyére vonatkozó negatív tartalmak  eltávolítására az Internetről.