Vállalati ügyfeleknek > Hírnévvédelem+
 
Mit tartalmaz a Hírnévvédelem+ szolgáltatás?
Ez az első magyar nyelvű olyan internetes szolgáltatás, mely a világhálón az Ön vállalkozásáról megjelenő információkat hírnevének védelmében felkutatja, összesíti és ezt egy könnyen áttekinthető találati listán hozzáférhetővé teszi. Az archívum segítségével a találatok időbeni változásait is nyomon követi. Ezen kívül lehetősége van a Tisztítás+ szolgáltatás megrendelésére, melynek keretén belül egy szakértői csapat fog dolgozni azon, hogy az Ön cége hírnevét rontó információkat az internetes keresőrendszerek találatai közül eltávolítsa.
  
Mit nyújt Önnek a Hírnévvédelem+ szolgáltatás?
  • Heti rendszerességű interaktív jelentést, mely átfogóan tájékoztatja Önt a vállalkozása online megjelenéseiről, hírnevéről, s melynek aktualitása a hírnévvédelem .hu fejlett szoftveres technológiáján és munkatársai hozzáértésén alapul.
  • Személyre szabott tanácsadást, a jelentések vizsgálatát, az Ön személyi tanácsadója segítségével.
  • Egy kategóriák szerint csoportosított találati listát a könnyebb áttekinthetőség érdekében.
  • Hozzáférést a Hírnévvédelem.hu Tisztítás+ szolgáltatásához.

Miért fontos az Ön jó hírneve az interneten?

A válasz egyszerű: valamennyien nap mint nap információk után kutatunk a világhálón, melyek véleményünket, meggyőződésünket befolyásolják. Talán ebben a pillanatban is éppen beüti valaki az Ön vállalkozása nevét a Google vagy a Yahoo keresőablakába. A vállalat jó hírneve akár a cégérték felét is adhatja és napjainkra minden eddiginél sérülékenyebbé vált. Ami korábban szóban lassan terjedt, az ma egyetlen gombnyomásra milliókat ér el.

  • Statisztikai adatok bizonyítják, hogy a személyügyi vezetőinek 70%-a rendszeresen utánanéz a közösségi portálokon a jelentkezők adatainak.
  • A fejvadász cégek tanácsadóinak 28%-a rendszeresen használja az internetes keresőket az állásajánlatoknak megfelelő munkavállalók után kutatva.

Miért a Hírnévvédelem szolgáltatás a leghatékonyabb eszköz hírnevének védelmére? A hírnévvédelem.hu szolgáltatása az első olyan átfogó rendszer, mellyel online hírnevét megvédheti illetve alakíthatja egy szakemberekből álló csapat segítségével.időszak
eredeti ár
kedvezményes ár
1 hónap
3000.- Ft
3000.- Ft
1 negyedév
9000.- Ft
7500.- Ft
1 félév
18000.- Ft
12000.- Ft
1 év
36000.- Ft
20000.- Ft


Forduljon hozzánk bizalommal!

 


Hírnévvédelem+ 
Tisztában van azzal, hogy cégéről milyen információk jelennek meg az interneten?

A Hírnévvédelem+  Magyarországon elsőként,  megoldást kínál  az online-információk nyomon követésére. Ezen korszerű szolgáltatás segítségével áttekintheti mindazon tartalmakat, melyek a világhálón vállalkozásáról megjelennek.
Tisztítás+
Vállalkozásának jó híre forog kockán az online megjelenő negatív tartalmak miatt?

Bízza ránk ezek eltávolítását! A Tisztítás szolgáltatás megrendelésével egy szakértői csapat fog dolgozni azon, hogy cége  hírnevét rontó, a találati listában szereplő információkat az Internetről eltávolítsa.
Aktív védelem+
Irányítsa az Ön cége online hírnevét!

Szakembereink biztosítják, hogy a legismertebb internetes keresők első találatai között, az Ön vállalkozásával kapcsolatban olyan információk jelenjenek meg, melyeket másokkal meg szeretne osztani. Vegye át az irányítást a vállalkozását érintő információk felett!