Egyéni ügyfeleknek > károsult.hu
 
 Milyen szolgáltatást nyújt a KÁROSULT.HU?

Online kárbejelentés  - Jelentse be kényelmesen otthonról az Önt ért káreseményt!


Kik jelenthetnek be káreseményt?
Elsősorban azoknak ajánljuk, akik valamilyen közlekedési balesetet szenvedtek - akár járművezetőként, akár utasként - és ebből kifolyólag káruk keletkezett, függetlenül attól, hogy volt -e biztosításuk vagy sem. Ajánljuk azoknak is, akik nem tudják érvényesíteni a biztosító társaságokkal szembeni követelésüket, és ezért jogi szakértő segítségére szorulnak.

Milyen előnyöm származik ebből?
A kárbejelentést és biztosítási ügyintézés bonyolult és fáradságos folyamatát Ön helyett nagy tapsztalattal rendelkező biztosítási szakértőink végzik.

Online kárbejelentéshez kattintson ide - hamarosan!


Közreműködés kárrendezési eljárásban - Kérje ingyenes tanácsadásunkat!


Miért van szükségem szakértők közreműködésére? Szakértőink - megbízott ügyvédek és igazságügyi szakértők - ingyenesen segítenek a kártérítési igénye során több olyan fontos kérdés megválaszolásában, mint hogy:

 • jár -e kártérítés,
 • kivel szemben érvényesíthetjük a  kártérítési igényünket,
 • milyen jogcímeken illeti meg kártérítés,
 • milyen összegű lehet a biztosító társaság által fizetendő kártérítés?

Milyen területeken nyújtunk Önnek segítséget? 

 • személyi sérüléssel járó közlekedési balesetek
 • üzemi balesetek
 • életbiztosítás, balesetbiztosítás
 • vagyonbiztosítás 
 • gépjármű kárrendezés

Kérje szakértőink ingyenes tanácsadását - kattintson ide!  


Peren kívüli és bíróság előtti képviselet - Bízzon meg szakértőket érdekei védelmével!


Mikor lehet ez fontos Önnek? Tapasztalataink azt mutatják, hogy az önállóan eljáró károsultak, gyakran csak jogos igényeik töredékét tudják érvényesíteni a biztosítótársaságokkal szemben. Általában nincsenek tisztában azzal, hogy milyen jogcímeken és milyen összegű kártérítés illeti meg őket, és ezzel kapcsolatban mi a joggyakorlat. A folyamat leggyakrabban peren kívüli egyezséggel végződik, csak ritka esetben van szükség bírósági eljárásra, amelyben szintén biztosítjuk ügyfeleink képviseletét.

Mit kell tennem ahhoz, hogy szakértői segítséget tudjak igénybe venni?

Önnek mindössze annyi a teendője, hogy felveszi velünk a kapcsolatot , vagy ír egy üzenet, mely után szakértőink felveszik Önnel a kapcsolatot, és segítenek a kártérítési igénye érvényesítésében. (Üzenet küldéséhez kattintson ide)

Milyen kiadásokkal jár a jogi szolgáltatások igénybevétele?

Szakértőink tanácsadása ingyenes! Amennyiben elégedett szolgáltatásainkkal és úgy dönt, hogy a teljes peren kívüli és peres eljárásban igényt tart képviseletünkre, akkor abban az esetben is csak akkor kérünk százalékos arányban meghatározott megbízási díjat, ha a közreműködésünk sikeres volt, és a biztosító társaság, a kölcsönösen kialkudott összegű kártérítést megfizette.

Milyen tipikus esetekben hasznos a Károsult.hu szolgáltatásainak igénybevétele?

 • Amikor Önt, vagy családtagját Magyarországon vagy külföldön közlekedési baleset érte.
 • Amikor vagyontárgyaiban kár keletkezett.
 • Ha a biztosító társaság elzárkózik a kártérítés megfizetésétől.

Vegye fel a kapcsolatot velünk! - kattintson ide! . 

 

 
 
Hírnévvédelem
Tudja-e, hogy milyen információk érhetők el Önről az interneten?

Az emberek többsége nem is sejti, hogy milyen weboldalakon szerepel! Segítség-ünkkel mindezt megtudhatja. Mi felkutatjuk a világhálón az Önre vonatkozó szinte összes, mások számára is hozzáférhető adatot.
Gyermekvédelem 
Rossz szándékú felnőttek miatt aggódik?
Találkozott már hasonlóval környezetében?


A Gyermekvédelem szolgáltatás átkutatja az Internet minden szegletét a gyerekei nyomai után. Ha segíteni akar kamasz vagy akár ifjabb gyermekeinek szabályozni, hogy milyen a tartalmak legyenek elérhetők róluk, de nincsenek meg hozzá az eszközei, akkor a Gyermekvédelem a megoldás!
Azonnali hírnévvédelem
Legyen naprakész webes megjelenéseivel kapcsolatban!

A Hírnévvédelem.hu egyedülálló szoftveres megoldása napi rendszerességgel vizsgálja át  az internetet és készít jelentést az Ön számára, hogy mindenkor a legfrissebb adatokkal rendelkezzen a webes megje-lenését illetően.
Adatbiztonság védelem
A magánéletének  biztonsága miatt aggódik?

Adatbiztonság védelem lehetővé teszi, hogy eltávolítsa azokat a nyilvános és ismert adatbázisokból származó személyes infor-mációkat (privát telefonszám, bankszám-laszám, bankkártya száma, igazolványszám, stb.), amik az Interneten elérhetőek Önről.
 
Tisztítás
Hírnevét rontó információk jelentek meg az interneten?

Az egyedülálló Tisztítás szolgáltatás igénybevételével megbízást adhat az Ön személyére vonatkozó negatív tartalmak  eltávolítására az Internetről.