Egyéni ügyfeleknek > Online profil
 
 Mit tartalmaz az Online profil szolgáltatás?
Ez a hatékony szolgáltatás képes az Internetet átkutatni olyan személyek adatai után, akikkel napi kapcsolatba kerülhetünk, de nem rendelkezünk kellő ismerettel róluk. A Hírnévvédelem.hu egyedülálló szoftveres megoldása egy mélyreható vizsgálatot hajt végre az Internet nyilvános (és nem nyilvános részén is) annak érdekében, hogy a lehető legtöbb információhoz jusson mások a világhálón megjelenő reputációjával kapcsolatban. Szakembereink a fellelt információkat összesítik, és e találati listát kategorizálva hozzáférhetővé teszik az Ön számára.


Hírnévvédelem


Új család költözött a közelébe? Esetleg a közvetlen szomszédságba? Új kapcsolatba kezdene, de vannak rossz tapasztalatai? Legyen körültekintő, és tegyen meg mindent a biztonságáért! Rendelje meg az Online Profil szolgáltatást nyugalma érdekében, hogy átvizsgálhassuk az Internetet az Ön érdeklődésére számot tartó személyekről szóló információkért!
Mit nyújt Önnek az Online profil szolgáltatás?
  • Egy interaktív jelentést, mely átfogóan tájékoztatja az Önnel kapcsolatba kerülő személy online megjelenéseiről és adatairól.
  • Egy kategóriák szerint csoportosított találati listát a könnyebb áttekinthetőség érdekében.
Az Online Profil szolgáltatás nagy segítség lehet azok számára, akik bizalmas adatok kiadására készülnek vagy bizalmat feltételező viszonyba kerülnek, de nem szeretik a  kellemetlen meglepetéseket.


időszak
eredeti ár
kedvezményes ár
1 alkalom
1250.- Ft
1000.- Ft

 
Hírnévvédelem
Tudja-e, hogy milyen információk érhetők el Önről az interneten?

Az emberek többsége nem is sejti, hogy milyen weboldalakon szerepel! Segítség-ünkkel mindezt megtudhatja. Mi felkutatjuk a világhálón az Önre vonatkozó szinte összes, mások számára is hozzáférhető adatot.
Gyermekvédelem 
Rossz szándékú felnőttek miatt aggódik?
Találkozott már hasonlóval környezetében?


A Gyermekvédelem szolgáltatás átkutatja az Internet minden szegletét a gyerekei nyomai után. Ha segíteni akar kamasz vagy akár ifjabb gyermekeinek szabályozni, hogy milyen a tartalmak legyenek elérhetők róluk, de nincsenek meg hozzá az eszközei, akkor a Gyermekvédelem a megoldás!
Tisztítás
Hírnevét rontó információk jelentek meg az interneten?

Az egyedülálló Tisztítás szolgáltatás igénybevételével megbízást adhat az Ön személyére vonatkozó negatív tartalmak  eltávolítására az Internetről.