Vállalati ügyfeleknek > Konkurenciafigyelés
 
Mit tartalmaz az Konkurenciafigyelés szolgáltatás?
Ez a hatékony szolgáltatás képes az Internetet átkutatni olyan vállalkozások adatai után, amikkel napi kapcsolatba kerülhetünk, de nem rendelkezünk kellő ismerettel róluk. A Hírnévvédelem.hu egyedülálló szoftveres megoldása egy mélyreható vizsgálatot hajt végre az Internet nyilvános és nem nyilvános részén is annak érdekében, hogy a lehető legtöbb információhoz jusson cégek és vállalkozások, a világhálón megjelenő tartalmaikkal kapcsolatban. Szakembereink a fellelt információkat összesítik, és e találati listát kategorizálva hozzáférhetővé teszik az Ön számára.
Új partnerre lenne szüksége, és nem tudja, hogy kit válasszon? Új beszállítót vagy viszonteladót kell választania? Érdekli, hogy a konkurenciájáról mi lelhető fel a Neten? Már vannak előzőleg ezzel kapcsolatos rossz tapasztalatai? Legyen körültekintő, és tegyen meg mindent a cége biztonságáért! Rendelje meg az Konkurenciafigyelés szolgáltatást a saját nyugalma érdekében, hogy átvizsgálhassuk az Internetet, az Ön érdeklődésére számot tartó vállalkozásokról szóló információkért!
Mit nyújt Önnek az Konkurenciafigyelés szolgáltatás?
  • Egy interaktív jelentést, mely átfogóan tájékoztatja az Önnel kapcsolatba kerülő vállalkozás online megjelenéseiről és adatairól.
  • Egy kategóriák szerint csoportosított találati listát a könnyebb áttekinthetőség érdekében.

Az Konkurenciafigyelés szolgáltatás nagy segítség lehet azon cégek számára, akik bizalmas adatok kiadására készülnek vagy bizalmat feltételező viszonyba kerülnek, de nem szeretik a  kellemetlen meglepetéseket.időszak
eredeti ár
kedvezményes ár
1 alkalom
4000.- Ft
3000.- Ft


 
Hírnévvédelem
Tudja-e, hogy milyen információk érhetők el Önről az interneten?

Az emberek többsége nem is sejti, hogy milyen weboldalakon szerepel! Segítség-ünkkel mindezt megtudhatja. Mi felkutatjuk a világhálón az Önre vonatkozó szinte összes, mások számára is hozzáférhető adatot.
Gyermekvédelem 
Rossz szándékú felnőttek miatt aggódik?
Találkozott már hasonlóval környezetében?


A Gyermekvédelem szolgáltatás átkutatja az Internet minden szegletét a gyerekei nyomai után. Ha segíteni akar kamasz vagy akár ifjabb gyermekeinek szabályozni, hogy milyen a tartalmak legyenek elérhetők róluk, de nincsenek meg hozzá az eszközei, akkor a Gyermekvédelem a megoldás!
Tisztítás
Hírnevét rontó információk jelentek meg az interneten?

Az egyedülálló Tisztítás szolgáltatás igénybevételével megbízást adhat az Ön személyére vonatkozó negatív tartalmak  eltávolítására az Internetről.