Nyitóoldal > A szolgáltatások megrendelésének menete.
 
A szolgáltatások megrendelésének menete.
1. lépés: Válassza ki a megfelelő szolgáltatást a fiókja főoldalán található listából.
2. lépés: Töltse ki minél pontosabban és részletesebben az adatlapot, hogy a találati lista megfelelő legyen. A profil létrehozása után az adatok a későbbiekben bármikor módosíthatóak.
3. lépés: Adja meg számlázási adatait vagy az aktivációs kódját. (Az aktivációs kódokhoz viszonteladóinkon keresztül juthat hozzá.)  A számlázási adatok kitöltése után ellenőrizni és módosítani tudja még a megadott adatokat. A megrendelem gomb lenyomásával véglegesedik az Ön rendelése.4. lépés: Utalja át a számlázási értesítő fülön található információk alapján a szolgáltatás ellenértékét bankszámlánkra. A szolgáltatás akkor aktiválódik, ha az Ön által elutalt összeg számlánkra megérkezett. Ez általában az utalás elküldése után egy-két munkanap. A megrendelt szolgáltatásról a számlát postán keresztül juttatjuk el Önnek, amennyiben már az utalás beérkezett. A szolgáltatás elindulásáról egy e-mailben fogjuk értesíteni. A találati eredményeket tartalmazó lista  a megrendelt szolgáltatás aktiválását követő 4-48 órán belül készül el.

A bankkártyás fizetés menetének leírása
A tranzakció nem a Hírnévvédelem.hu oldalain valósul meg, hanem a KHB Bank saját rendszerén belül, ahol biztonsággal elvégezheti a tranzakciót. A fizetés a K&H Bank Zrt. által kibocsátott Maestro bankkártya használatával és bármely bank által kibocsátott VISA Electron, illetve dombornyomott VISA, EC/MC, JCBkártyák és internetes kártyák használatával, a bankkártyaadatok megadásával és a "Fizetem" gomb megnyomásával történik. Az oldal csak bekapcsolt (engedélyezett) JavaScript-tel (active scripting) működik!

    

Megrendelés lemondásának módja és feltételei.
A szolgáltatások bármikor feltétel nélkül lemondhatók, azonban a kifizetett díjak a szerződési feltételeknek megfelelően nem járnak vissza.

A kártyabirtokos részéről felmerülő reklamáció módja és kezelése.
A Hírnévvédelem.hu reklamációkat csak írásban (levél, fax, e-mail) fogad el az elfogadó címe alatt megadott helyeken. A reklamáció benyújtójának mellékelni kell a megrendeléskor kapott rendelés visszaigazolást. A Hírnévvédelem.hu, a forgalmazott termék jellegéből adódóan nem cserél, és nem vesz vissza árut. A kártyabirtokos kártalanításának módja és feltétele: A Hírnévvédelem.hu által elismert reklamációkor a vételárat a Hírnévvédelem.hu a visszaküldött eredeti számla megküldése után visszautalja, vagy a számla értéke levásárolható.Hogy kell a találati listát kezelni?

A találati listában az elemek csoportosítva vannak az egyezőség százalékos valószínűsége szerint.

1. lépés: Rákattintva a százalékos értékre listázhatók ki a találatok. Az azonos webhelyről begyűjtött találatok is csoportosítva vannak a könnyebb áttekinthetőség miatt. 

2. lépés: A webhely nevére kattintva láthatóvá válnak a találat részletei, azaz a weboldal címe és leírása. Ha ez elegendő információ számunkra ahhoz, hogy eldöntsük az adott tartalomról, hogy mit tartalmaz, akkor a találat alatt lévő gombok megnyomásával tudjuk kategorizálni.

  • RENDBEN – ezt akkor használjuk, ha az adott tartalom valóban rólunk szól és nem tartalmaz olyan információt, mely a hírnevünket nem rontja. Ezek a találatok ezentúl az Én vagyok fül alá kerülnek át a találati listában, hogy a legközelebbi találati listában ne kerüljön bele még egyszer.
  • NEM ÉN VAGYOK – ezt abban az esetben nyomjuk meg, ha az adott tartalom nem rólunk szól. Azok a találatok, melyeket ebbe a kategóriába sorolunk, többet nem jelennek meg a találati listában.
  • ELTÁVOLÍTÁS KÉRÉSE – Ezzel a gombbal a Tisztítás szolgáltatást tudja megrendelni. Ha rákattint, akkor egy felugró ablakban le kell írnunk, hogy miért kérjük az adott oldal eltávolítását. Minél pontosabb a hozzáfűzött megjegyzés, annál nagyobb valószínűséggel lehet eltávolítani az adott tartalmat.

3. lépés: Innen egy megrendelő részhez jut, melyben akár több találatot is összegyűjthet és egyszerre is megrendelheti a Tisztítás szolgáltatást. Az aktuális díjakról a megrendelés előtt természetesen tájékozódhat. Innen a tisztítás szolgáltatás oldalára jutva tudja megerősíteni - jelölőnégyzet kipipálásával és a Megrendelem gombra kattintással - a megrendelési szándékát.

Az Archívumba azok a találatok kerülnek, melyek az előző keresés alkalmával léteztek, ám azóta már nem találja meg a keresőmotor.

 

 


 
Hírnévvédelem
Tudja-e, hogy milyen információk érhetők el Önről az interneten?

Az emberek többsége nem is sejti, hogy milyen weboldalakon szerepel! Segítség-ünkkel mindezt megtudhatja. Mi felkutatjuk a világhálón az Önre vonatkozó szinte összes, mások számára is hozzáférhető adatot.
Tisztítás
Hírnevét rontó információk jelentek meg az interneten?

Az egyedülálló Tisztítás szolgáltatás igénybevételével megbízást adhat az Ön személyére vonatkozó negatív tartalmak  eltávolítására az Internetről.
Gyermekvédelem 
Rossz szándékú felnőttek miatt aggódik?
Találkozott már hasonlóval környezetében?


A Gyermekvédelem szolgáltatás átkutatja az Internet minden szegletét a gyerekei nyomai után. Ha segíteni akar kamasz vagy akár ifjabb gyermekeinek szabályozni, hogy milyen a tartalmak legyenek elérhetők róluk, de nincsenek meg hozzá az eszközei, akkor a Gyermekvédelem a megoldás!