Egyéni ügyfeleknek > Tisztítás
 
  Mit tartalmaz a Tisztítás szolgáltatás?
Az egyedülálló Tisztítás szolgáltatás igénybevételével megbízást adhat az Ön személyére vonatkozó negatív tartalmak eltávolítására az Internetről. Egy szakértői csapat fog dolgozni azon, hogy az Ön által kiválasztott információkat eltávolítsa.

Hírnévvédelem - tisztítás

A feladat rendkívüli bonyolultsága miatt azonban 100%-os garanciát nem tudunk vállalni a sikerességre, de szakértő kollegáink mindent elkövetnek, hogy az Ön hírnevét rontó tartalmakat eltüntessék a világhálót fürkészők szeme elől.Válassza ezt a szolgáltatásunkat, ha azt szeretné, hogy valamely online tartalom eltávolítását megkíséreljük.

A Tisztítás szolgáltatás olyan elemek eltávolítására képes, melyek fellelhetőek a  Hírnévvédelem, Azonnali hírnévvédelem, Gyermekvédelem vagy az Adatbiztonság védelem szolgáltatás találati listájában.

Ez a szolgáltatás egyéni ügyfeleink számára a a következő szolgáltatásokhoz érhető el:


tétel
ár
1db elem
5.000.- Ft
 
Hírnévvédelem
Tudja-e, hogy milyen információk érhetők el Önről az interneten?

Az emberek többsége nem is sejti, hogy milyen weboldalakon szerepel! Segítség-ünkkel mindezt megtudhatja. Mi felkutatjuk a világhálón az Önre vonatkozó szinte összes, mások számára is hozzáférhető adatot.
Gyermekvédelem 
Rossz szándékú felnőttek miatt aggódik?
Találkozott már hasonlóval környezetében?


A Gyermekvédelem szolgáltatás átkutatja az Internet minden szegletét a gyerekei nyomai után. Ha segíteni akar kamasz vagy akár ifjabb gyermekeinek szabályozni, hogy milyen a tartalmak legyenek elérhetők róluk, de nincsenek meg hozzá az eszközei, akkor a Gyermekvédelem a megoldás!
Azonnali hírnévvédelem
Legyen naprakész webes megjelenéseivel kapcsolatban!

A Hírnévvédelem.hu egyedülálló szoftveres megoldása napi rendszerességgel vizsgálja át  az internetet és készít jelentést az Ön számára, hogy mindenkor a legfrissebb adatokkal rendelkezzen a webes megje-lenését illetően.
Adatbiztonság védelem
A magánéletének  biztonsága miatt aggódik?

Adatbiztonság védelem lehetővé teszi, hogy eltávolítsa azokat a nyilvános és ismert adatbázisokból származó személyes infor-mációkat (privát telefonszám, bankszám-laszám, bankkártya száma, igazolványszám, stb.), amik az Interneten elérhetőek Önről.
Tisztítás
Hírnevét rontó információk jelentek meg az interneten?

Az egyedülálló Tisztítás szolgáltatás igénybevételével megbízást adhat az Ön személyére vonatkozó negatív tartalmak  eltávolítására az Internetről.