Vállalati ügyfeleknek > Tisztítás+
 
Mit tartalmaz a Tisztítás+ szolgáltatás?


Az egyedülálló Tisztítás szolgáltatás igénybevételével megbízást adhat az Ön vállalkozására vonatkozó negatív tartalmak  eltávolítására az világhálóról.



Hírnévvédelem - Tisztítás


A feladat rendkívüli bonyolultsága miatt azonban 100%-os garanciát nem tudunk vállalni a sikerességre, de szakértő kollegáink mindent elkövetnek, hogy az Ön vállalkozása hírnevét rontó tartalmakat eltüntessük a világhálót fürkészők szeme elől.

Válassza ezt a szolgáltatásunkat, ha azt szeretné, hogy valamely online tartalom eltávolítását megkíséreljük.

A Tisztítás szolgáltatás olyan elemek eltávolítására képes, melyek fellelhetőek a Hírnévvédelem+ vagy az Aktív védelem+ szolgáltatás találati listájában.

 

tétel
ár
1db elem
9.000.- Ft
 








Hírnévvédelem+ 
Tisztában van azzal, hogy cégéről milyen információk jelennek meg az interneten?

A Hírnévvédelem+  Magyarországon elsőként,  megoldást kínál  az online-információk nyomon követésére. Ezen korszerű szolgáltatás segítségével áttekintheti mindazon tartalmakat, melyek a világhálón vállalkozásáról megjelennek.
Tisztítás+
Vállalkozásának jó híre forog kockán az online megjelenő negatív tartalmak miatt?

Bízza ránk ezek eltávolítását! A Tisztítás szolgáltatás megrendelésével egy szakértői csapat fog dolgozni azon, hogy cége  hírnevét rontó, a találati listában szereplő információkat az Internetről eltávolítsa.
Aktív védelem+
Irányítsa az Ön cége online hírnevét!

Szakembereink biztosítják, hogy a legismertebb internetes keresők első találatai között, az Ön vállalkozásával kapcsolatban olyan információk jelenjenek meg, melyeket másokkal meg szeretne osztani. Vegye át az irányítást a vállalkozását érintő információk felett!